Endnu en Team Give Elementer-rytter til PostNord Danmark Rundt!

,

Lotto-Dstny, Soudal – Quick Step, EF Education-EasyPost og Lidl-Trek… Det er blot nogle af de teams der stiller til start i årets PostNord Danmark Rundt der køres fra 15. til 19. august i år. Og så er der selvfølgelig også det Danske Landshold!

Sidste år fik vi sendt Gustav Frederik Dahl med landsholdet til det største etapeløb i Danmark, og i år blev det så Jacob Schebye der kæmpede sig til en fortjent plads på holdet.

Stabilitet og podiepladser!

Igennem hele sæson har Jacob Schebye været en yderst stabil rytter på den danske scene, hvor han i foråret hurtigt sikrede sig en podieplads. Senere formåede han også at lave holdets første UCI-point i Norge i foråret.

Et styrt i den danske UCI-weekend i GP Herning og Fyen Rundt var tæt på at koste en længere skadespause, men Jacob slap med skrækken. Og blot få uger senere var han tilbage, og kunne køre først over stregen i Campione Cuppen i Randers! Og blot få uger senere kom der endnu en podieplads i Vejle, da Jacob blev 2’er efter holdkammerat Mads Mondrup!

I skrivende stund er Jacob også den 6. bedste rytter i A-klassens pointstatistik!

Skal jagte udbrud

  • Julius Johansen (Intermarché – Circus – Wanty)
  • Alexander Salby (Bingoal WB)
  • Rasmus Søjberg Pedersen (Team CIC U Nantes Atlantique)
  • Kasper Andersen (Hagens Berman Axeon Cycling Team)
  • Jacob Maegaard Schebye (Team Give Elementer)
  • Kevin Biehl (Team Sparekassen Danmark Aalborg)
  • Aksel Bech Skot-Hansen (Team JS.dk)

Disse 7 ryttere var landstræner, Anders Lunds, udvalgte. Mens Julius Johansen bliver klassementsrytter, og Alexander Salby skal spurte om etapesejre, har resten af holdet lidt mere frie tøjler, og Anders Lund har også udtalt af specielt de 3 DCU-ryttere skal ud og jagte udbrud!

Vi glæder os til at se Jacob på TV’et, når løbet starter i Aalborg, og slutter i Helsingør med en enkeltstart!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *