Fin succes for Team Give Elementer i Norge

,

I weekenden blev der kørt 2 UCI-løb i Norge, hvor Lillehammer GP og Gylne Gutuer skulle køres.

Holdet stillede med Jacob Schebye, Anders Bruun, Rasmus Lundtoft Lindbjerg, Jeppe Falk-Kristensen, Martin Szokody og Mathias Kirk.

Lillehammer GP

Et kuperet løb på 145 kilometer. 4 relativt mindre stigninger skulle tilbagelægges, før slaget skulle slås på Hafjell-bakken: 9,5 kilometer med 6,9 % i snit.

Tidligt slap et udbrud væk, hvor Martin Szokody var med, og de opbyggede et fint forspring før Uno X tog ansvar om at køre dem ind.
Martin faldt senere tilbage fra udbruddet, hvor rytterne kørte for at bringe Jacob Schebye ind på sidste stigning i god position, som var holdets beskyttede rytter på dagen.

Ved foden af sidste stigning sidder Anders og Rasmus tilbage med Jacob, og får ham placeret flot i feltet, der eksploderer i mange grupper.

Vinderen blev Christian Lindquist fra Restaurant SURI-Carl Ras, der holdt hjem fra morgenudbruddet, mens Jacob blev en flot nummer 12. Anders og Rasmus blev henholdsvis 34 og 53, mens resten af holdet udgik efter flot arbejde, for at holde Jacob ude af vinden!

Gylne Gutuer

Grusvejsløb på 165 kilometer. En rigtig manddomsprøve, specielt i de udgaver hvor Norge viser sig fra sin våde og kolde side. I år var vejret dog ganske fint, men alligevel gennemførte blot 37 ryttere løbet, mens der fx i 2021 kun kom 10 ryttere igennem!

Med de mange gruspavéer er det ofte svært for følgebilerne er komme frem til ryttere med defekt, og defekter er uundgåelige i grusløb.

Løbet blev præget af en del styrt og uheld til flere holdets ryttere, men selvom vi fik 3 ryttere med ind til finaleomgangen, var det kun Martin Szokody der fik lov til at gennemføre, og kom ind på en godkendt 20. plads!

 

Generelt en rigtig fed weekend med UCI-løb, hvor vi er udmærket tilfredse, selvom vi selvfølgelig gik efter et lidt bedre resultat begge dage.

 

U23 DM

Mens holdet havde sendt ryttere til Norge, var der også U23 DM i Holstebro. Holdet var slået sammen med A-ryttere fra Team Give Elementer og B-ryttere fra Give CK. Her var der enkeltstart på programmet lørdag.

Lukas Østergaard kørte en fornuftig enkeltstart og blev 24, mens Jacob Degn Fryland blev 28, og Joshua Bridgens blev 42.

Søndag stod den på 180 kilometers cykelløb, på små snorklede veje. Holdet havde  5 ryttere til start i Jacob Vestergaard, Jacob Degn, Magnus Bächler, Lukas Østergaard og Joshua Bridgens.

Halvvejs i løbet blev der åbnet op på de små veje, og feltet knækkede i flere stykker, og herfra begyndte de store teams at spille ud. Mens Jacob Degn måtte udgå med rygsmerter, udgik også Lukas Østergaard og Joshua Bridgens efter fin fight, mens Jacob Vestergaard og Magnus Bächler kom ind i en forfølgergruppe, og blev henholdsvis 36 og 39.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *