Tæt på årets første podie!

,

I går blev der kørt cykelløb på Amager, hvor teamet skulle ud på 126 piv flade kilometer, på en 14 kilometer rundstrækning.

Holdet var desværre ramt af afbud og sygdom, så syv mand måtte tage kampen op mod kontinentalholdene, der nærmest stillede op fuldtallige.
Det ændrede dog ikke det store på taktikken. Frem og med i udbrud, og ellers have 1-2 ryttere friske til en potentiel massespurt.

Allerede fra starten blev vinden udnyttet og flere gange blev feltet strukket godt ud, men holdet var ofte med i front ved forskellige ryttere.

Bedst så det ud, da Martin Szokody på 5. omgang ud af 9 fik angrebet og skabt et udbrud med 4 andre ryttere, hvor både Team ColoQuick, Restaurant Suri-Carl Ras, Team CO:PLAY-Giant Store, og selveste World Tour-rytteren Johan Price Pejtersen fra Bahrain-Victorious var med.

Der blev derefter et godt forspring etableret, men samarbejdet i gruppen var ikke optimalt. Derfor valgte Johan Price Pejtersen, at lave en hård forcering som splittede gruppen hvor Pejtersen og Gustav Wang, Restaurant Suri-Carl Ras, kom væk. Martin fik lukket solo til dem, og de var nu en trio.

Bagved var feltet begyndt en hård jagt, og kort efter, at trioen var kørt ud på sidste omgang slog Pejtersen, der havde kort utrolig stærkt hele dagen, ud, og Martin og Gustav var nu alene.

2 kilometer senere tog Gustav Wang en led føring, og en efterhånden brugt Martin fik ikke lige klemt sig på hjul, og Wang kom væk solo.

Mens Wang kørte hjem med feltet lige i hælende, blev Martin opslugt. Han formåede dog, at hjælpe Jacob Schebye i feltet, der spurtede sig ind på en 12. plads og en 13. plads samlet.
De andre ryttere fra teamet kom næsten alle fint igennem løbet, til en dag som var tæt på, at blive en flot succes for Team Give Elementer.

Fra lørdag til mandag, står den på 3 Dage i Nord.

 

FOTO: Jesper Skovbølle

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *